Voor elke klus, Kalshoven dus!

Contact
Dalfsen: 0529 - 431207 Zwolle: 038 - 4538944 Mail: info@kalshovendalfsen.nl

Specialistische reiniging

logokleursalvage3

Wanneer uw pand wordt verwoest door bijvoorbeeld een brand of wateroverlast valt er afgezien van de emotionele schade, heel wat te regelen. Gelukkig hoeft u in dat soort gevallen de ravage niet zelf op te ruimen, want Kalshoven is een expert op gebied van Specialistische Reinigingen.

De hoofdactiviteit van Kalshoven Specialistische Reinigingen is het reinigen van objecten na calamiteiten als brand, wateroverlast of stormschade. Wij zijn als dienstverlener na calamiteiten erkend door de Stichting Salvage. Wij beschikken over een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001:2008 en zijn tevens VCA gecertificiteerd. Dat betekent onder andere dat al onze medewerkers een opleiding basisveiligheid succesvol hebben afgerond.

Om onze klanten snel en goed van dienst te kunnen zijn, zijn wij 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar. Na melding van een calamiteit, staan onze medewerkers binnen twee uur voor uw deur om eerste hulp te verlenen. (doorlinken naar ‘wat en hoe na brand’)

Animation1

Naast het reinigen na calamiteiten heeft Kalshoven Specialistische Reinigingen al jaren ervaring met de volgende werkzaamheden:
• Verwijderen van graffiti
• Rioolontstopping en camera-inspecties
• Schoorsteenvegen
• Hogedrukreiniging
• Het reinigen van gevels, wanden, terrassen, daken, aanlegsteigers, kades en tunnels

Deze werkzaamheden verrichten wij overigens niet alleen voor bedrijven, ook vele particulieren behoren tot onze tevreden klanten. Wilt u weten wat Kalshoven Specialistische Reinigingen voor u of uw bedrijf kan betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch, via het contactformulier of door een mail te sturen naar: specialistischereinigingen@kalshovendalfsen.nl

logo_iso9001 Logo_VCA1-150x150 osb-150x38 vcalogo

Voor elke klus, Kalshoven dus!