Voor elke klus, Kalshoven dus!

Contact
Dalfsen: 0529 - 431207 Zwolle: 038 - 4538944 Mail: info@kalshovendalfsen.nl

Gevelreiniging

Een schone gevel geeft uw pand een frisse uitstraling. Kalshoven Gevelreiniging werkt snel en doeltreffend.

Bij het reinigen van gevels houden wij rekening met het materiaal van uw woning. Naast het hogedrukreinigen via softstralen, werken wij ook met een stoomreiniger.

Softstralen is een methode waarbij uw gevel gereinigd wordt met behulp van speciaal fijnzand en water. In tegenstelling tot het klassieke zandstralen, is deze methode zeer vriendelijk voor uw gevel. Sterker nog, u kunt zelfs uw hand voor de softstraler houden, zonder dat deze beschadigd raakt.

De stoomreiniger kan ook gebruikt worden voor het reinigen van brandschade in de woning en voor het verwijderen van graffiti. Om de muren blijvend te beschermen tegen graffiti, impregneren wij deze na het reinigen. Wordt de muur opnieuw beklad, dan is ze eenvoudig te reinigen met water en zeep.

Naast het reinigen van uw gevel kunnen wij bijvoorbeeld ook uw dakgoten leegmaken of boeiboorden van hout of trespa reinigen. Wij zetten het trespa desgewenst ook voor u in de was, zodat de boeien voor langere tijd beschermd blijven voor stof en aanslag.

Voor elke klus, Kalshoven dus!