Voor elke klus, Kalshoven dus!

Contact
Dalfsen: 0529 - 431207 Zwolle: 038 - 4538944 Mail: info@kalshovendalfsen.nl

Dieptereiniging

Schoon is lang niet altijd echt schoon, want veel vuil is voor het blote oog niet zichtbaar. Zeker in bedrijfssituaties is de dagelijkse schoonmaak vaak niet toereikend voor een echt grondig resultaat.

Kalshoven Bedrijfshygiëne gaat verder waar de huis-tuin-en-keukenschoonmaak stopt. Wij richten ons op verborgen vuil en reinigen ook dat wat niet direct in het oog springt.

Dieptereiniging van keukenapparatuur
Waar gewerkt wordt met voedsel, ligt het gevaar van vet, vuil en ongedierte op de loer. Uw (bedrijfs)keuken is wat dat betreft de meest riskante plek in uw pand. Naast bacteriën, kakkerlakken, muizen en zelfs ratten, zorgen ook kalk-, kool- en vetaanslag in en op frituren, bakplaten, gaspitten en heteluchtovens voor overlast. Om nog maar niet te spreken van aanslag op minder zichtbare plaatsen zoals afzuigkappen, vetkanalen en afzuigmotoren.

P5240011 P5240013

De ophoping van deze aanslag veroorzaakt niet alleen een uiterst onhygiënische situatie, maar zorgt ook voor onbalans in de afzuigmotoren en motorruimtes van koelingen. Deze onbalans brengt niet alleen veel hogere energiekosten met zich mee, maar vergroot ook het brandgevaar in uw keuken, want vet is een uitstekende geleider voor vuur en stroom. Niet voor niets ontstaan de meeste branden in de keuken.

Dieptereiniging van sanitair
Spoelranden van toiletten en urinoirs, stortbakken, plugbekersifons, wastafels, spoelpunten en doucheputjes zijn vaak een bron vervuiling en zorgen voor stankoverlast of erger.

Kalshoven Bedrijfshygiëne is ook hier uw partner als het gaat om het grondig reinigen van de vervuiling. Daarnaast houden wij ook de technische staat van de installaties in de gaten. Want kleine defecten als gevolg van verkalking, kunnen problemen als lekkage en doorlopende toiletten veroorzaken, waardoor onnodig veel water wordt verspild. Wij kunnen eventuele reparaties zelf uitvoeren, maar uiteraard kunt u hiervoor ook de hulp inroepen van derden.

Dieptereiniging van luchtbehandelingssystemen
Frisse lucht is letterlijk van levensbelang. Wanneer u dag in dag uit opgesloten zit in een kantoor met een verminderde luchtkwaliteit kunnen hoofdpijn, vermoeidheid en zelfs het Sick Building Syndrome het gevolg zijn. Is de ruimte daarbij ook nog vochtig, dan kan er ook nog eens schimmelvorming optreden.

Een slechte luchtkwaliteit wordt negen van de tien keer veroorzaakt door een vervuild luchtbehandelingssysteem. Pleeg daarom niet alleen technisch onderhoud aan deze apparatuur, maar laat ook regelmatig een dieptereiniging uitvoeren, waarbij stof en bacteriën op grondige wijze worden verwijderd.

Tijdig schoonmaken is niet alleen gezonder, maar ook veiliger en beter voor uw portemonnee. Want vervuilde luchtkanalen zijn zeer brandgevoelig, zorgen voor hogere energiekosten en raken sneller defect.

De dieptereinigingsmethode van Kalshoven zorgt ervoor dat uw luchtbehandelingssysteem in optimale conditie blijft.

Voor elke klus, Kalshoven dus!