Voor elke klus, Kalshoven dus!

Contact
Dalfsen: 0529 - 431207 Zwolle: 038 - 4538944 Mail: info@kalshovendalfsen.nl

Brand- & Waterschade

Brandschade

Een woningbrand is een van de meest aangrijpende gebeurtenissen in een mensenleven, zeker wanneer de schade zo groot is dat een groot deel van uw persoonlijke spullen verloren zijn gegaan. Gelukkig staat u er niet alleen voor. In opdracht van stichting Salvage verleent Kalshoven Specialistische Reinigingen binnen enkele uren de eerste hulp aan uw inboedel.

Om de schade zoveel mogelijk te beperken, nemen onze medewerkers direct na de brand een groot deel van uw huisraad en persoonlijke spullen mee. Uiteraard worden deze spullen met veel zorg en discretie behandeld. Vervolgens worden eigendommen worden opgeslagen in een speciale droogruimte in ons pand. Deze ruimtes worden altijd op de juiste temperatuur gehouden, zodat uw bezittingen in optimale conditie blijven. U kunt ten allen tijde bij ons langskomen om uw spullen te bekijken.

Wanneer dat mogelijk is, verzoeken wij u om zelf zorg te dragen voor uw waardevolle spullen zoals sieraden, bankpasjes, contant geld, paspoorten en dergelijke. Uiteraard gaan wij zo zorgvuldig mogelijk om met uw bezittingen. Mocht het echter zo zijn dat wij spullen mee moeten nemen, die voor u van grote emotionele waarde zijn, geef dit dan door aan onze medewerkers.

Daarnaast dragen wij zorg voor uw woning. Indien nodig timmeren wij de ramen en deuren dicht om eventuele inbrekers te weren.

Binnen enkele dagen na de brand wordt in overleg met een expert van uw verzekeringsmaatschappij bepaald welke goederen wij gaan reconditioneren en welke goederen direct afgekeurd worden. Blijken bepaalde goederen achteraf toch niet gereconditioneerd te kunnen worden, dan zullen wij deze spullen nooit zonder uw toestemming weggooien. Goederen die gereinigd zijn blijven bij ons opgeslagen tot het moment waarop u uw huis weer kan bewonen.

Naast het reinigen van uw inboedel, is het natuurlijk zaak dat uw woning zo snel mogelijk weer bewoonbaar wordt. Ook hierin is Kalshoven Specialistische Reinigingen gespecialiseerd. Onze vakkundige schilders, bouwvakkers en parketteur zorgen voor een snelle en kwalitatief uitstekende renovatie van uw woning.

Gedurende het traject houden wij u nauwkeurig op de hoogte van de vorderingen van ons werk. Mocht u nog vragen hebben, of wilt u graag even naar uw bezittingen komen kijken, neem dan gerust contact met u op. U bent altijd welkom.

Mevrouw De Bruin uit Zwolle:
“Vorig jaar brandde een groot deel van onze woning uit doordat ik het gas vergat uit te doen na het pannenkoeken bakken. De ravage was enorm en ik was totaal in paniek. Gelukkig kregen we snel hulp. De medewerkers van Kalshoven waren vriendelijk en kordaat en stelden me gerust. Zij namen al onze spullen mee om ze te drogen. Ik vond het allemaal erg spannend, maar gelukkig kon ik er net zo vaak komen kijken als ik wilde. Ze hebben onze woning daarna niet alleen schoongemaakt, maar ook helemaal weer opgeknapt. Het was een nare periode, maar we zijn heel goed begeleid door de firma Kalshoven. Zij wisten precies wat er allemaal moest gebeuren en legden ons alles steeds heel goed uit. Kalshoven heeft perfect werk afgeleverd. Ons huis ziet er nu eerlijk gezegd zelfs beter uit dan voor de brand. Dus zo heeft elk nadeel toch zijn voordeel’.

 

Waterschade

Waterschade kan een enorme ravage veroorzaken. Wanneer uw woning wordt getroffen door een lekkage, stormschade of een gesprongen waterleiding, is het zaak de boel zo snel mogelijk te drogen. Maar dit moet weer niet té snel, want ook dat kan blijvende schade veroorzaken.

Kalshoven is gespecialiseerd in het reinigen van waterschade. Nadat wij polshoogte hebben genomen van de schade, plaatsen wij onze speciale heaters en droogapparaten in de ruimte. Tijdens het proces houden wij het luchtvochtigheidsgehalte steeds streng in de gaten. Kostbare meubelen drogen wij in een speciale droogkamer, waarin we de temperatuur en luchtvochtigheid haarscherp kunnen meten en instellen, zodat beschadigingen tot een minimum worden beperkt.

Voor elke klus, Kalshoven dus!