Voor elke klus, Kalshoven dus!

Contact
Dalfsen: 0529 - 431207 Zwolle: 038 - 4538944 Mail: info@kalshovendalfsen.nl

Wasserij & Paardendekens Wassen

Enkele minuten in de buurt van een brandend vuurtje is al voldoende voor een doordringende geur van vuur en rook in uw kleding en kapsel. Dus stelt u zich eens voor hoe uw kleding, gordijnen en ander huishoudtextiel ruiken na een woningbrand. Na brandschade wast Kalshoven alles wat schoon moet, maar wat u niet in uw eigen machine kunt of wilt wassen.

Na een wasbeurt in onze gespecialiseerde wasserij, verdwijnt de geur echter als sneeuw voor de zon. Wij reinigen niet chemisch, maar op ambachtelijke wijze. Mocht chemisch reinigen toch nodig zijn, dan besteden wij dat uit.

Witte en bonte was
Als bedrijf, school of organisatie, heeft u wel iets anders aan uw hoofd, dan de vuile was. Dus zorgen wij er graag voor dat uw vuile uniformen, lakens, dekbedden, vaat-, hand- en theedoeken schoon en fris weer bij u worden bezorgd.

Luizenwas
Het is de schrik van iedere moeder: hoofdluis. Om definitief van luizen verlost te worden, moet alle textiel waarmee uw kind in aanraking is geweest, grondig gewassen worden. Ook dat doen wij graag voor u.

Tip

Heersen er luizen op school? Spuit dan haarlak in het haar van uw kind. Want haarlak, daar houden luizen helemaal niet van.

 

Paardendekens wassen

Paardenliefhebbers weten het precies. Aan het einde van de winter zien de paardendekens er niet meer uit. Soms zijn ze zo vies, dat weggooien de enige optie lijkt. Gelukkig is Kalshoven er voor u.

In onze gespecialiseerde wasserij hebben wij een aparte afdelingen voor diertextiel. Hier reinigen wij niet alleen paardendekens, maar ook wollen- en fleecedekens, zomer-, vliegen- en regendekens, sjabrakken (zadeldekjes), peesbeschermers en alles wat u nog meer gebruikt voor uw paard. Ook voor dekjes uit de katten- of hondenmand kunt u bij ons terecht.

Na het wassen worden de dekens gedroogd in onze speciale droger. Dus wanneer het moet, hebt u uw deken binnen 24 uur weer terug. Indien gewenst impregneren wij het textiel om het waterafstotend te maken.

Kortom, hoe vervuild uw diertextiel ook is, na een wasbeurt bij Kalshoven is alles weer als nieuw.

Joke Hengstdal:

“Een eigen paard is leuk, maar ook veel werk. Dat ik de stal uit zou moeten mesten, wist ik van tevoren, toen ik een eigen paard ging kopen, maar dat de paardendekens en sjabrakken ook regelmatig gewassen moesten worden, was nieuw voor mij. Maar nodig is het wel, want tjongejonge, wat zijn die dingen snel vies. Aanvankelijk deed ik dat in mijn eigen wasmachine, maar die raakte al snel verstopt en vervuild door al dat haar en die modder. Op de manege hoorde ik steeds de naam Kalshoven vallen. Uit navraag bleek dat je daar de dekens ook kon laten wassen. Dat doe ik nu sinds een jaar en dat bevalt me prima. Het is niet duur en ik krijg de dekens als nieuw terug. Ik kan het iedereen aanraden!”

Voor elke klus, Kalshoven dus!