Voor elke klus, Kalshoven dus!

Contact
Dalfsen: 0529 - 431207 Zwolle: 038 - 4538944 Mail: info@kalshovendalfsen.nl

Vloeren & Tapijt

Vloeren

Plavuizen schrobben, natuursteen kristalliseren of het conserveren van linoleum. Ook een harde vloer vergt het nodige onderhoud. Gelukkig hoeft u dit niet allemaal zelf te doen, maar doet Kalshoven dit voor u.

Omdat er nog steeds nieuwe vormen van vloerbedekking worden uitgevonden, volgen onze medewerkers regelmatig cursussen en bijscholingen, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste reinigingsmethoden. Dus of het nu gaat om uw woonkamer, een kantoorpand, een complete dansvloer of sporthal, wij zorgen voor uw vloer op de manier die het beste bij u als gebruiker past. Dat betekent dat wij indien gewenst wekelijks, maandelijks of jaarlijks bij u langs komen om u vloer op vakkundige wijze te reinigen en te onderhouden.

Tapijt

Tapijt vergt iets meer onderhoud dan een harde vloer, maar daarom hoeft u het niet te laten. Want kiest u voor tapijt, dan onderhouden wij dat graag voor u. Dankzij ons sproei-extractiesysteem waarbij we de vloer tegelijkertijd vochtig maken, nevelen met schoonmaakmiddel en spoelen met schoon water, reinigen wij in korte tijd vele vierkante meters tapijt. Wanneer wij het tapijt daarna impregneren, dan kan het weer jaren mee.

Losse vloerkleden
Losse vloerkleden reinigen wij in overleg met u op locatie of bij ons op het bedrijf. Vanwege de unieke samenstelling van wol en zijde, wordt bijvoorbeeld Perzisch tapijt specialistisch gereinigd.

Meubelen
Zit uw bankstel nog heerlijk, maar is hij eigenlijk ontoonbaar vanwege vlekken? Zijn uw (kantoor)stoelen wat smoezelig, maar zijn ze qua zit en model nog helemaal perfect? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want ook meubelen reinigen wij snel en doeltreffend met ons unieke sproei-extractiesysteem.

Tip
Sommige vlekken zijn niet te voorkomen, maar door snel in te grijpen, kan de schade beperkt blijven.
Koffie- en rode wijnvlekken zijn het meest hardnekkig. Reinig deze daarom zo snel mogelijk. Rode wijn krijgt u snel en eenvoudig uit uw tapijt door er witte wijn overheen te gieten of er keukenzout op te strooien. Koffie laat zich verwijderen door er het sap van een verse citroen of Spa Rood overheen te druppelen.

Voor elke klus, Kalshoven dus!