Voor elke klus, Kalshoven dus!

Contact
Dalfsen: 0529 - 431207 Zwolle: 038 - 4538944 Mail: info@kalshovendalfsen.nl

Schoonmaakonderhoud

Of het nu gaat om bedrijfshallen, scholen of kantoren, in een schone en stofvrije omgeving werkt het een stuk prettiger. Omdat niet iedere ondernemer of medewerker van poetsen houdt of daarvoor de tijd heeft, doet Kalshoven dat graag voor u.

Onze vaste medewerkers reinigen uw bedrijf wanneer u maar wilt. Voor, onder of na werktijd, of in het weekend, het is allemaal mogelijk. Naast het reinigen van de werkruimtes, nemen wij ook bedrijfskeukens en toiletgroepen graag stevig onder handen. Wij kunnen, in opdracht, zorgen voor levering van zeep, handdoekjes en toiletpapier.

Hoe werken wij?

Na onze eerste kennismaking, wordt er in overleg met u een werkprogramma opgesteld. Vervolgens krijgt u een vaste medewerk(st)er die in overleg met u op vaste tijdstippen de schoonmaakwerkzaamheden uitvoert. In geval van vakantie of ziekte zorgen wij voor vervanging. In het logboek dat op iedere locatie wordt neergelegd, kunt u eventuele bijzonderheden noteren. Onze medewerk(st)er kijkt voor hij/zij begint met het schoonmaakwerk in het logboek en noteert hierin op zijn/haar beurt ook eventuele bijzonderheden. In het logboek worden ook afspraken en en periodieke evaluaties vastgelegd.

Wanneer het gaat om kantoren, dan houden wij van een clean desk policy.

Voor elke klus, Kalshoven dus!