Voor elke klus, Kalshoven dus!

Contact
Dalfsen: 0529 - 431207 Zwolle: 038 - 4538944 Mail: info@kalshovendalfsen.nl

Recreatie

Stel, u heeft een tweede woning, maar u bent niet in de gelegenheid om dat na het vertrek van iedere huurder te zelf te controleren of schoon te maken.

Stel, u bent op vakantie geweest en heeft geen zin om uw vakantieverblijf na afloop eigenhandig te poetsen.

Dan is Kalshoven dé uitkomst.

Of het nu gaat om een enkele vakantiewoning, stacaravan of een compleet vakantiepark, een sportkantine of complete sporthal, wij dragen er persoonlijk zorg voor dat ieder object na gebruik spik en span wordt achtergelaten. Wij hebben hiervoor verschillende abonnementsvormen en zijn daarin flexibel. Alles is mogelijk en één ding staat vast: met Kalshoven is schoon pas écht schoon.

 

Klazien Vervoort:

“Wij wonen in het zuiden des lands en hebben sinds enkele jaren een zomerhuisje in de buurt van Ommen. Aanvankelijk kwamen we er zelf veel en graag, maar nu we wat ouder worden en het reizen ons wat zwaarder begint te vallen, verhuren we het regelmatig. We hoopten dat de huurders het schoon achterlieten, maar dat bleek niet altijd het geval. Dat leverde soms weer klachten op van andere huurders. Erg vervelend vonden we dat. Viavia hoorden we over de recreatieservice van Kalshoven Dienstverlening. We hebben een afspraak met ze gemaakt en het klikte meteen. Sinds drie jaar wordt ons huisje door hen gecontroleerd en schoongemaakt als er huurders geweest zijn. Dat bevalt ons prima. We krijgen zelfs regelmatig complimenten dat het huisje er zo schoon en netjes uitziet.”

Voor elke klus, Kalshoven dus!