Voor elke klus, Kalshoven dus!

Contact
Dalfsen: 0529 - 431207 Zwolle: 038 - 4538944 Mail: info@kalshovendalfsen.nl

Glasbewassing / Zonnepanelen

Wist u dat schone ramen een positieve invloed hebben op het welbevinden van uw medewerkers? Ze hebben zelfs invloed op het terugdringen van het ziekteverzuim. Want hoe schoner de ramen, des te minder kans hebben ziektekiemen om zich te nestelen. En, nog veel belangrijker, in een lichte omgeving voelen mensen zich onbewust opgewekter en energieker.

Met onze hoogwerker reinigen wij moeiteloos hoge ramen, etalages, separatieglas, dakramen, glas-in-lood glazen daken, gevels en dakgoten van bedrijfspanden, maar uiteraard ook van woonhuizen. Ook voor het reinigen van zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres. Schone zonnepanelen = hoger rendement!

Wij kunnen de ramen reinigen met gebruik van de tuckerpole oftewel osmose. Bij osmose wordt het water gefilterd en gezuiverd van alle opgeloste stoffen. Het resultaat is zuiver water, waarmee uw ramen ook bij lage watertemperaturen glashelder en streeploos schoon worden.

Zijn uw ramen beschadigd? Onze glazenwassers zijn gespecialiseerd in het verwijderen van etsstrepen op de ramen.

Tip

Voor een extra schone en frisse uitstraling, is het een aanrader om minimaal eenmaal per jaar uw gevel te laten reinigen. Hiervoor hanteren wij diverse technieken, passend bij uw type gevel. Voor een damwandprofiel gebruiken we de hogedrukspuit, terwijl we stenen gevels stralen met zand en water.

Kalshoven Glasbewassing, voor een stralend en schoon resultaat

Voor elke klus, Kalshoven dus!