Voor elke klus, Kalshoven dus!

Contact
Dalfsen: 0529 - 431207 Zwolle: 038 - 4538944 Mail: info@kalshovendalfsen.nl

Schoonmaak

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Een schoon en verzorgd kantoorgebouw draagt bij aan een positief beeld van uw organisatie. Kalshoven Schoonmaak kan u hierbij helpen.

Of het nu gaat om de schoonmaak van kantoren, scholen, industriële bedrijven of recreatievoorzieningen, het reinigen van glas of tapijt, het onderhoud van alle typen vloeren of de oplevering van nieuwbouwprojecten, Kalshoven Schoonmaak is gespecialiseerd in alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

Maatwerk is ons devies en een goede duurzame relatie met onze cliënten staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom passen wij de inhoud van onze werkzaamheden volledig aan bij uw wensen en eisen.

Kalshoven Schoonmaak doet meer dan schoonmaken alleen. Indien gewenst nemen wij ook de bevoorrading van toiletpapier, zeepdispensers, luchtverfrissers en aanverwante zaken voor onze rekening. Wij houden uw werkomgeving fris en schoon, zodat u zich kunt richten op uw corebusiness.

Wilt u weten wat Kalshoven Schoonmaak voor u of uw bedrijf kan betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch, via het contactformulier of door een mail te sturen naar: schoonmaak@kalshovendalfsen.nl

Voor elke klus, Kalshoven dus!