Voor elke klus, Kalshoven dus!

Contact
Dalfsen: 0529 - 431207 Zwolle: 038 - 4538944 Mail: info@kalshovendalfsen.nl

Kakkerlakken

Wanneer u een kakkerlak signaleert is het verstandig om onmiddellijk actie te ondernemen. Dit platte, bruine, kruipende insect met de lange voelsprieten kan schadelijk zijn voor uw gezondheid en plant zich razendsnel voort. Eén enkel exemplaar kunt u zelf bestrijden, maar ziet u er meer, dan is het verstandig om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Kalshoven is zo’n professional op dat gebied.

Wat is een kakkerlak?
Een kakkerlak herkent u aan de platte vorm en de lange voelsprieten. De kakkerlak scheidt een onaangename muskusachtige geur af en laat eierschalen, uitwerpselen en afgevallen huid achter.

Kakkerlakken zijn echte nachtdieren. Overdag houden ze zich schuil op warme, donkere vochtige plekken zoals keukens en badkamers. Kakkerlakken zijn alleseters. Ze houden met meest van verse, vochtige etenswaar, maar kunnen ook dagenlang teren op één enkele druppel vet. Het schoonhouden en regelmatig ventileren van de keuken kan een kakkerlakkenplaag voorkomen.

De kakkerlak verspreidt zich via kieren, ventilatiekanalen en de doorvoeren van leidingen. Zijn er bij u in de buurt kakkerlakken gesignaleerd, dan is het aan te raden om ventilatieroosters en kieren te dichten met kunststofroosters of nylonkousjes.

Voor elke klus, Kalshoven dus!